Huiszoeking Doen

RECREATIE

Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views

RECREATIE
Wij hebben voor uw comfort een unieke stijl in entertainment en recreatie ontwikkeld, en hebben het geluidsniveau en het aantal activiteiten overdag beperkt. Ons recreatieteam zal u bij hun dag- en avondactiviteiten betrekken.

BBQ-Avonden
Op zaterdag kunt u onze rijke selectie van gerechten proeven, inclusief een volledig assortiment van gegrild vlees, waarna u kunt genieten van een onvergetelijke avond met animatieprogramma.

LIVE DANCE SHOW
Onder het genot van een drankje kunt u kijken of deelnemen aan de dansvoorstellingen die door het recreatieteam en barpersoneel worden voorbereid en uitgevoerd.

KARAOKE
U zult zien hoe verrassend leuk de zondagavonden zijn, waarop u onder het genot van een drankje naar karaoke in alle talen kunt kijken.

ORKA PARTY
Het Orka-feest wordt 1 keer in de twee weken georganiseerd en bestaat uit leuke animatieshows en lekker eten. Het is een must voor degenen die een onvergetelijke avond willen hebben.

Turkse Nacht
U kunt genieten van Turkse volksmuziek en oosterse dansshows en nog veel meer onder het genot van een buffet met heerlijke gerechten uit de Turkse-Ottomaanse keuken. Op deze avonden zal ons personeel u verwelkomen in traditionele Ottomaanse kledij.

Zondagdiner
Het zondagdiner vindt elke zondag plaats in het Sunset Restaurant, waar u met zicht op de zonsondergang kunt genieten van de heerlijke, door onze chef-koks bereide gerechten.

Welkomsaperitief
Dit ontmoetingsfeest vindt elke dinsdag plaats en u kunt dan genietend van een cocktail en live muziek het Orka management ontmoeten dat er zorg voor zal dragen dat u een perfecte vakantie krijgt.

Ons 4-sterren hotel Club Orka Hotel & Villas ligt in Ovacık. Het hotel ligt op 6 km afstand van Fethiye, dat beroemd is om zijn historische gebouwen en prachtige baai, 700 m van de drukke straten van Hisarönü, en 4 km van het meest populaire en meest bekende strand van Turkije, Ölüdeniz. Het beslaat een gebied van 20.000 m2. Het hoofdgebouw is 3 verdiepingen hoog. Er zijn 34 villa's, 51 standaardkamers, 3 familiekamers, 4 onderling verbonden kamers, evenals een bijgebouw met 28 kamers en een zwembad dat 150 meter van het hoofdgebouw afligt.

Contact Informatie

Designed by Karakedi Web Tasarım © 2016. All Rights Reserved.