Huiszoeking Doen

Bars

Great Views
Great Views
Great Views

Grote Cocktailbar
De cocktailbar biedt speciaal voor onze waardevolle gasten zorgvuldig voorbereide alcoholische en non-alcoholische cocktails. Als u van dansen en plezier maken houdt, is de perfecte ambiance van de grote bar de juiste keuze voor u. Ons barpersoneel is professioneel en zorgzaam, en zal u van uw vakantie laten genieten.

LOBBY BAR
Dit is onze speciaal ingerichte bar, waar u de professionele stafmedewerkers van Club Orka Hotel bij aankomst in het hotel zult ontmoeten. De Lobby Bar staat onze gasten dag en nacht tot dienst, hier kunt u van tijd tot tijd live sportwedstrijden kijken. U kunt plaatsnemen op de comfortabele sofa's bij de receptie en genieten van een aperitief.

Holiday Snackbar
De Holiday Snackbar ligt aan het dolfijnenzwembad met glijbaan en combineert de geneugten van het eten met die van het zwembad. Hier kunt u gedurende de hele dag wat eten of genieten van een alcoholisch of non-alcoholisch drankje of cocktail. In de Holiday Snackbar kunt u genieten van beroemde Turkse gerechten, döner kebab, Turks en Engels ontbijt, gözleme, hamburgers en soortgelijke snacks.

Lagoon Bar
Deze bar ligt bij het Lagoon zwembad waar u zich uit de brandende hitte van de zomer kunt terugtrekken en u tegelijkertijd van het zwembad en van uw drankje kunt genieten. De Lagoon Bar biedt gedurende de hele dag alcoholische en non-alcoholische dranken en cocktails.

Lykia Night Bar
Deze plek is ideaal voor gasten die graag willen dansen en van een drankje willen genieten in een discotheek. Het personeel van de Lykia Night Bar is professioneel en zorgzaam en doet zijn uiterste best om u van uw vakantie te laten genieten.

Vitamin Bar
De Vitamin Bar bevindt zich in de health club en biedt verse en gezonde drankjes uit de boezem van de natuur. Drink op uw gezondheid in de Vitamin Bar.

Ons 4-sterren hotel Club Orka Hotel & Villas ligt in Ovacık. Het hotel ligt op 6 km afstand van Fethiye, dat beroemd is om zijn historische gebouwen en prachtige baai, 700 m van de drukke straten van Hisarönü, en 4 km van het meest populaire en meest bekende strand van Turkije, Ölüdeniz. Het beslaat een gebied van 20.000 m2. Het hoofdgebouw is 3 verdiepingen hoog. Er zijn 34 villa's, 51 standaardkamers, 3 familiekamers, 4 onderling verbonden kamers, evenals een bijgebouw met 28 kamers en een zwembad dat 150 meter van het hoofdgebouw afligt.

Contact Informatie

Designed by Karakedi Web Tasarım © 2016. All Rights Reserved.