Huiszoeking Doen

STANDAARD KAMERS

Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views

De standaard kamers van ons hotel zijn speciaal voor uw comfort ontworpen en bestaan uit een slaapkamer en een badkamer met ligbad. Onze standaard kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. De kamers bieden met een extra bed plaats aan maximaal 3 personen.

De kamers zijn ongeveer 25 m2 groot. De standaard kamers zijn voorzien van een tv met satellietzenders, airconditioning, directe telefoonlijn, minibar en de badkamers hebben een haardroger en een directe telefoonlijn. De vloeren zijn gelamineerd en elke kamer heeft een balkon.

De kamers worden eenmaal per dag schoongemaakt en de lakens en handdoeken worden 3 keer per week verschoond.

Ons 4-sterren hotel Club Orka Hotel & Villas ligt in Ovacık. Het hotel ligt op 6 km afstand van Fethiye, dat beroemd is om zijn historische gebouwen en prachtige baai, 700 m van de drukke straten van Hisarönü, en 4 km van het meest populaire en meest bekende strand van Turkije, Ölüdeniz. Het beslaat een gebied van 20.000 m2. Het hoofdgebouw is 3 verdiepingen hoog. Er zijn 34 villa's, 51 standaardkamers, 3 familiekamers, 4 onderling verbonden kamers, evenals een bijgebouw met 28 kamers en een zwembad dat 150 meter van het hoofdgebouw afligt.

Contact Informatie

Designed by Karakedi Web Tasarım © 2016. All Rights Reserved.