Huiszoeking Doen

GEANNEXEERDE KAMERS

Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views

Het bijgebouw is 150 meter van het hoofdgebouw verwijderd en heeft 28 standaard kamers, een zwembad voor volwassenen en een kinderzwembad. Het is speciaal ontworpen voor degenen die een rustige vakantie willen hebben. Het heeft een prachtig uitzicht over Babadağ en het bos.

De kamers in het bijgebouw zijn speciaal ontworpen voor uw comfort en bestaan uit een slaapkamer en een badkamer met douche. Onze standaard kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. De kamers bieden met een extra bed plaats aan maximaal 3 personen.

De kamers zijn ongeveer 23 m2 groot. De standaard kamers zijn voorzien van een tv met satellietzenders, airconditioning, directe telefoonlijn, minibar en de badkamers hebben een haardroger en een directe telefoonlijn. Alle kamers hebben een balkon. De kamers worden eenmaal per dag schoongemaakt en de lakens en handdoeken worden 3 keer per week verschoond.

Ons 4-sterren hotel Club Orka Hotel & Villas ligt in Ovacık. Het hotel ligt op 6 km afstand van Fethiye, dat beroemd is om zijn historische gebouwen en prachtige baai, 700 m van de drukke straten van Hisarönü, en 4 km van het meest populaire en meest bekende strand van Turkije, Ölüdeniz. Het beslaat een gebied van 20.000 m2. Het hoofdgebouw is 3 verdiepingen hoog. Er zijn 34 villa's, 51 standaardkamers, 3 familiekamers, 4 onderling verbonden kamers, evenals een bijgebouw met 28 kamers en een zwembad dat 150 meter van het hoofdgebouw afligt.

Contact Informatie

Designed by Karakedi Web Tasarım © 2016. All Rights Reserved.